spöken?

jag har sagt de förut o säger de igen, ibland hör jag steg uppe.
ikväll så hörde jag de så tydligt så jag satt o väntade på att Jullan skulle ropa, de gjorde hon inte så jag gick upp o tänkte att de var väl katten annars... (katten kan inte gå ner om grinden är stängd o det är den alltid på kvällarna) grinden var stängd även ikväll, men ingen katt uppe och Jullan sov.
vem var de då?

sen hände en annan konstig grej nyss, Jullan duschade förut och jag gav henne två små dockor att leka med i duschen. Jag såg dom, hon lekte inte just med dom och duschade inte så länge innan jag lindade in henne i en handuk och vi gick ner. Nu låg ena dockan utan huvud, huvudet låg på ett helt annat ställe. Hon har aldrig slitit av huvudet, gav jag henne en.docka utan huvud utan att märka det? och varför sa hon inget isåfall? och om hon mot all förmodan helt plötsligt skulle ha slitit av skallen på docken, varför och när skulle hon ha lagt de där de låg.
hm.... konstigt ( eller kanske helt logiskt? )

byxorna

Nu är dom klara. Så här blev dom, den osminkade sanningen. :-)
Nästa par blir nog bättre, för nu har jag ju kommit på saker eftersom.





sluta med

när jag ändå är i slutartagen och det går så bra att inte snusa så tänker jag nu sluta med godis och mjuktbröd.

mjuktbröd blir inga problem, godis blir värre.... men de ska nog gå bra.

hårnålen

läste just på Twitter att man ska ha den räfflade sidan på hårnålen neråt/innåt, mot håret, så är det tydligen tänkt för att de inte ska glida ur....?! what? de har jag aldrig hört.


Man lär så länge man lever.

blääääk.

tittade just på lönespecen, det blev nästan inget kvar den här månaden, med föräldraledighet, vab och skatt så drogs de bort drygt 13 tusen den här månaden.
skatten kommer man ju så klart inte ifrån, och inte vab heller, och föräldraledigheten, ja....varje dag jag är ledig tänker jag att de här ska jag aldrig sluta med. Men varje gång jag får lön tänker jag...fy fan de här är dyrt!

men... lönen är inte allt, o snart åka jag faktiskt jobba heltid några månader.




saker att längta efter

man måste ha saker att längta efter och se fram emot, de gillar jag.
här är 4 av mina längtan saker.



Sy egna baggyjeans.

tänkte att jag ska pröva sy ett par egna baggyjeans, hur svårt kan de vara?
Började igår och de har gått bra, men nu när jag ska till med fickorna så kom jag ju på att jag borde gjort dom innan jag sydde ihop, lika så hål för snöret i midjan.... så nu sitter jag och gruvar mig, ska jag börja om på ett par helt nya? eller ska jag göra klart dom här först? jag sitter o Slöar och funderar på de lite.










God Morgon

lördag morgon, har nu varit snusfri sen torsdag, bara två dagar.... men de känns mer. det går rätt bra, men de är även rätt jobbigt, tråkigt. Men de är bara att bita ihop.

I torsdags så blev jag erbjuden en förlängning på den tjänsten jag har nu som egentligen tar slut sista mars. Nu blev jag alltså erbjuden att vara kvar till sista augusti. Det var ju roligt, det är en bra tjänst, det är bra betalt osv.... men jag tackade nej. Jag vill tillbaka till mitt gamla jobb, lönen är inte allt.
Och de känns så skönt, skönt att jag har bestämt mig och att jag har talat om de för alla berörda.

Det ser ut att bli en solig och fin dag, det blir nog lite skidor.
ha en fin lördag folk!




köpte jordgubbar och glass till mig o barnen på alla hjärtansdag, och tur för mig blev de några kvar....

bokstäver

just nu är Julia ganska intresserad av bokstäver och ord. nyss sa hon när hon satte sig i sin lilla fotölj/stol, - mamma, S som i stol.

häromkvällen läste vi en saga o sen frågade jag vad börjar på A, Apa eller Sol? Sol eller Apa?
-hm... Aaaapa säger hon.

det är så kul när man märker att hon lär sig, o tycker de e skoj.

Nu ska jag...

I lördags sa jag till Markus att jag funderar på att sluta snusa. jag orkar inte vara så beroende av de, alltid är snusen snart slut o jag måste köpa ny, alltid måste jag ha med mig snusen, osv.
Så igår när jag och Maria skulle ut o åka skidor berättade hon att hon och Johan skulle sluta och hur mycket pengar man tjänar på det.

Nu har jag räknat ut att jag skulle spara ca 12500 kr på ett år, de är mycket. Och så har jag googlat o sett massa hemska bilder på tänder och munhålor som är drabbade på olika vis och ser sjukt äckliga ut.

Kan jag välja att fortsätta snusa? nä, de e både äckligt och dyrt.


Men Ååååå...

Kolla på det här. Jag V I L L ha ett av dessa armbanden. Eller ett halsband, eller kanske en ring med ett ledkryss på (om de finns) så fina!



Kolla på www.elinochanna.se

Välkommen till min nya blogg!

Har länge tänkt att jag ska göra en ny blogg, bara för att.... den befintliga har ett super tjorvigt namn, den är gamal, det är svårt att för besökare att skriva kommentarer, korten går inte att klicka och få större osv.

Så nu tar jag mig äntligen i kragen och påbörjar det här projektet, det har tagit mest hela kvällen att prova hitta på ett namn, som dessutom var ledigt. Nu har jag börjat med en ny, personlig header, men de tar sin tid så den får bli färdig senare.

 

Men nu kör vi! 

jaglinn.blogg.se

Livet, i stort och smått

RSS 2.0