Bäbislängtan.

Julia längtar efter en bäbis, och har gjort ganska länge. Hon vill ha en riktig bäbis, en egen.

Nyss sa hon: men mamma, jag vill ha en riktig bäbis nu.
jag svarade att vi kommer inte att få någon riktig bäbis, du kanske får en själv när du blir stor och vuxen.
Julia säger då: ååå ska jag måsta vänta ända till Mars då eller?

♡♡ ♡♡ ♡♡ ♡♡ ♡♡ ♡♡

Feb. 16, 2014

Den här helgen började i torsdags, eller skulle ha börjat i torsdags då Markus for till Jorm o jag skulle ha min ledigadag i fredags. Så blev de inte, Jullan var med farmor o farfar o jag for och jobbade några timmar. Fredag kom Wilma och Alma oxå, mysigt. Jullan har längtat så otroligt mycket efter Wilma. Vi oxå så klart, men hon sliter nog mest av att Wilma bara bor i Hackås.

igår for vi in till stan, stor tjejen gick en sväng o Jullan o jag gick på Bamse på bio. Inte så kul tyckte någon så vi gick efter halva filmen.
På vägen hem åt vi middag på sibylla.
Väl hemma var de ett jäkla väder, Vi klädde på oss och gick ut o skottade o åkte stjärtlapp o hoppade i snöyran. Friskt, blåsigt o härligt.

Idag är de regn, lite tråkigt men de gick rätt snabbt att åka både madrass o stjärtlapp. Och så var de extra skönt att gå in o titta på stafetten efter en dos luft.













Djungelhuset

Igår var vi på 4- års kalas på djungelhuset, tvillingarna Adina och Nora fyllde år. Jullan och jag har inte varit där sen jag var mammaledig, de var riktigt skoj. Jag fick en väldigt fin fråga när jag satt uppe i klätterställningen o väntade på Julia. En liten tjej kom fram och frågade om jag var en storasyster 😍.
Tack snälla söta lilla tjejen för det, det var så snällt sagt. 😂😂


Blooming

Jag köpte en Blooming (fd Rafsen) tröja till Jullan på tradera och inne på lappen i tröjan står det....


ganska roligt tyckte jag.

Sköna fredag!

Vi har lite att göra på jobbet, så istället för att sitta där och prova få nåt gjort tog jag hem lite läsning o stannade hemma idag.

Så skönt att kunna stanna hemma o slippa iväg o lägga upp dagen som jag vill. Jag tycker jag var smart som gjorde undan 3 timmar igår kväll o sen 3 timmar i morse. Jullan somnade på eftermiddagen så då fick jag gjort drygt en timme till.
Så idag har vi även hunnit städa lite, bytt sängkläder, byggt med klossar, badat och varit ute. En underbar fredag.













Idag skrev Julia på kylskåpet, nästan helt själv. Jag stod o lagade mat så hon sa vad hon skulle skriva. hon skrev Julia Linn Theodor.
Hon började med Julia satte dit ett J o frågade vad kommer efter de, U sa jag och så letade hon rätt på ett U o satte dit de, L kunde hon själv o så frågade hon om i och kunde A själv. super duktig tycker jag.
Linn o Theodore hjälpte jag till med genom att säga vilka bokstäver hon skulle ta, men hon kan nästan alla bokstäver och hittar dom själv osv,

jaglinn.blogg.se

Livet, i stort och smått

RSS 2.0