ooops...

Vad längesedan jag skrev,  de glöms bort,  prioriteras inte... borde lägga ner den här sliten. Jag  men de är ju lite kul o ha oxå,  att kunna gå tillbaka sen oså.  Fast då gäller de ju att jag skriver nåt så jag har nåt att se tillbaka på 😊😂

Sommaren 2015 var sist jag skrev. Sommaren 2015 var en sommar med rätt kasst väder ändå. Vi var till Kolmården,  hälsade på Emil och Bells var hemma o åkte båt och var lite fjälls. 
Det var sommaren då jag blev sjuk o hela hösten blev bara konstig. Jag kom av mig med träning o allt möjligt o har sjukt svårt att komma igång igen. Ursäkter ursäkter. 

Jag fyllde 40 år och det var ju fantastiskt mysigt,  hade ett litet mini kalas till fjälls. Fick massor av fina presenter och en känsla av att va fan.. jag lever inte för alltid och man vet aldrig hur länge man får vara frisk så jag tog och bokade en resa till Afrika. I september ska jag upp på toppen av Kilimanjaro.  
En egen blogg finns för det: nouw.com/mirali 

Så blev de jul och nyår och nytt år och 40 års presenten till gran canaria gjordes. Så skönt att få ett avbrott på ishallar och vardagen. 
Så kom vi hem till riktigt skön vinter. Så härligt! 

Nu är de redan februari och det blir ljusare och ljusare ute, det är såå skönt.

Ja det var i korta drag... 
(Jag bytte telefon i mellandagarna så inga kort innan de kan/orkar jag plocka fram så de kommer ett litet urval från januari 2016) 


jaglinn.blogg.se

Livet, i stort och smått

RSS 2.0