Run Forest run...

Cecilia ville gå till Sylarna, och jag sa okey, jag hänger med.
Sen kände jag att jag fasen gjort de så många gånger, i regn, snö, sol, vind. jag har gått o njutit av alla fjäll, stannat o fikat, kommit fram o bastat o ätit mat osv osv... jag ville göra nåt nytt. Förra hösten blev jag sugen att testa o springa i fjällen så de blev mitt förslag nu. Cecilia var på så sagt och gjort så sprang vi till sylarnas fjällstation i går lördag och tillbaka till storulvån idag.
Igår blåste de runt 10 s/m o upp till 16-20 i byarna så vi sprang så gott de gick och de var bitvis rätt jobbigt. Men väldigt roligt och inte så jobbigt som jag hade trott ändå. Igår kväll kom de snö - supermysigt.
Idag blåste de nästan ingenting, regnade mer eller mindre hela tiden och var lite halt ibland. Men mina skor får en stor eloge för bra jobb, vilket grepp. I dag kände jag mig otroligt stark o sprang mer eller mindre hela tiden. gick i någon jävlig uppförsbacka och över några hala små smala spångar, men annars rullade det på rätt bra. jag kom fram o kände mig fortfarande stark o inte alls slut.
Super härligt jag är sjukt peppad att springa mer terräng.
Nu ska jag sova så får vi se hur stark jag känner mig i morgon, hm... 😊

Snart semester

Jag längtar, de ska bli så skönt. och jag tror att jag behöver det, jag har varit otroligt glömsk den här veckan o nästan kanske små stressad, fråga mig inte varför. Men efter gårdagens kajaktur så kände jag mig lugn och harmonisk, de e som balsam för själen de där.







Maria bjöd på kaffe och jag bjöd på snus, gött!

kajaken

i onsdags for jag och Maria till Sundsvall o köpte oss en varsin kajak. sjukt härlig kännsla, jag har en egen kajak!! jihoo.
Idag tog jag premiärturen här hemma, så jäkla härligt, Markus tog sig en provtur oxå.













som en Hamster...

Jag samlar på mig grejjer i handväskan som en liten hamster.. en massa skräp o skit o vissa bra saker så klart.
men allvarligt 5 handkrämer, 2 tandkrämer, 4 olika tuggummin, plastskedar, massor av gamla kvitton o ett mandarinskal?!?
tur jag iallafall har vett att rensa ibland.



jaglinn.blogg.se

Livet, i stort och smått

RSS 2.0