Jag kom till insikt

Igår var Maria o jag och tränade nere i Pilis, och som alltid gör vi upp fantastiska framtidsplaner om företagsideer, livet, och resor framför allt.
Igår pratade vi om att vi skulle vilja åka till Kap Horn, vandra i bergen och dyka i havet, bara vi, inga barn. Och då kom vi fram till att vi måste vänta typ 10 år innan vi vill lämna barnen hemma osv.
Då säger Maria, ja va fan då är vi 50 år. Och jag ville nästan börja gråta.
vad gammal jag känner mig nu, de kom som en chock, den lägger sig nog snart. (hoppas jag)

självporträtt.

Ikväll ritade jag av/runt barnen så fick dom själva måla sig.
Wilma tror jag ledsnade så fort hon tog en gul krita och skulle göra hår, men hon kladdade dit lite till ändå. Jullan målade hår, ögon, näsa o mun. sen blev de lite streck lite här o där innan grannen kom och fokuset försvann. Vi fortsätter en annan dag.
synd att jag var för bred för papperet, jag ville oxå måla :(









Huvva

Min lilla goding vaknade i morse kokhet och hade ont i örat. Hon som inte ens varit lite snorig, och verkat så pigg. Bassiluskorna slog till utan förvarning, elaka jäklar de där.


Vad är det för fel?

Jag blev förkyld, hostig febrig o allmänt seg o matt. skit trist, det var i början av september precis när jag skulle följa med Wilma o hennes klass till Helags. så blev jag lite bättre, var väl inte hundra kry men... jag för till fjälls, Maria o jag gjorde en topptur o veckan efter svällde halva ansiktet upp o jag var inte helt kry. De la sig, jag blev frisk började verkligen komma igång o få rutin i någonslags träning. Vad händer, jag blir förkyld, febrig o helt tjock i skallen. Nu har jag haft ont i huvudet varje dag i en veckas tid, de exploderar väl snart. jävla skit, va f-n är de för fel. Låt mig bara bli frisk o låt mig sen vara frisk så jag kan träna o slippa ha ont i huvudet. suck!

Dessutom deltar jag i en tävling, går jag inte ner 5kg innan jul måste jag böta 500:- inte kul. kom igen nu kroppen!

Ozzy och lillkissen

lillkissen som ju faktiskt är en tjej och heter Ellen, men går under namnet lillkissen o benämns som han.

Dom är inte så sams, Ozzy är en riktig surgubbe o morrar o fräser åt lillen, den lilla låter inte gärna Ozzy vara ifred.
Men så vi ska gå på promenad så är dom helt överens om att dom ska följa med.




sen sist....

Vad har hänt sen sist..
Jag och Markus var till Åre med Mårten och Malin, Roger och Mia och Kattis och Jocke för att fira att Mårten fyllt 40 år. Vi bodde på Copperhill, var på höstmarknaden, lunchade på Broken, spa:ade, åt en fantastiskt god middag på hotellet och hade det super trevligt.
Det blev lite lite kort tyvärr men några vybilder blev det.



Sen har Jullan och jag varit till Jullans kompis Arwen på 3års kalas. Det var skojj, massor av fika, lek o fiskedamm.



Ja, vi hade besök av en älg häromdagen också, den stöd på vebacken, alldeles bakom matkällaren, väldigt nära huset faktiskt, inne på tomten helt enkelt. Där stod den och käkade i godanro.


ledigdag

Onsdagar är ju min och Jullans lediga dag, super härligt, den bästa dagen på veckan kanske.
Fast en sak undrar jag över... varför ser det alltid ut som f-n i köket på onsdagsmorgonarna?

jaglinn.blogg.se

Livet, i stort och smått

RSS 2.0