Så klippte vi en bit...

Tovor tovor tovor och en tjej som inte direkt gillar att borsta håret.
Jag tog o klippte av de. Hade faktiskt tänkt och klippa de nu till sommaren ändå.








stor snarkaren

För några veckor, kanske en månad sedan började Julia snarka, först lite o så mer o mer. förra veckan snarkade hon så mkt att jag inte kunde sova, inte för snarkandet utan mer av oro att hon inte skulle få luft, jag upptäckte att hennes halsmandlar är sjukt stora.

Jag ringde bvc o markus o Jullan for dit i fredags, sköterskan höll med, mandlarna var stora och som blev skickade till en läkare.
Läkaren sa att de växer bort, o eftersom hon inte har problem, som vaknar på natten och inte är sjuk osv så gör man inget åt det.

Helgen gick o jag kände mig inte nöjd med svaret. hon snarkar ju bpde genom näsa o mun o min tanke var polyperna. Jag ringde bvc igen, hon frågade lite o funderade o kom fram till att vi skulle prova pollen nässpray typ två veckor och se om de blev skillnad. Annars skulle vi få en ny läkartid o ev en remiss till stan.

sagt o gjort, jag o Julia for på apoteket o köpte en spray. första natten snarkade hon lite mindre. Natt två och tre har hon inte snarkat en endaste liten ton.
Så otroligt skönt, ja inte att hon uppenbart är känslig mot pollen men att de inte ledde till en operation av polyperna eller att hon skulle ha fått snarka tills hon växt i halsmandlarna sina i typ tonåren. phjuu.


här med snarkplåster som satt som berget så hon vägrade ta av de....





kvällspromenad

när jag var ute och gick häromkvällen var det helt underbart väder, varmt, soligt och vindstilla.
Jag gick bort till en bänk vid vattnet, nästan i vattnet och satte mig o njöt innan jag gick hemnigen.

vad härligt det är och bara ta sig tid att vara lite med sig själv. Utan måsten, utan hörlurar o ljud i öronen. utan att bara sitta, njuta o vara med sig själv.








ser ni de små röda kornen/prickarna i vattnet på sista bilden... vad är de?

jaglinn.blogg.se

Livet, i stort och smått

RSS 2.0